JUAN ANTONIO
ORDÓÑEZ PEREDA
Investigador hasta 2015
MARÍA ISABEL
CAMBERO RODRÍGUEZ
Catedrática de universidad
Publicaciones en las que colabora con MARÍA ISABEL CAMBERO RODRÍGUEZ (96)
2019
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El consumo de carne en su justa medida (pros y contras)
Badajoz Veterinaria, Núm. 14, pp. 18-25
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Mesa Redonda " Problemática de la ingesta actual de ácidos grasos omega-6 y omega-3"
Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias, Vol. 27, Núm. 27, pp. 489-496
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Tecnologías alimentarias
Editorial Síntesis
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Tecnologías alimentarias. Vol. 2: Procesos de conservación
Síntesis
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The impact of E-beam treatment on the microbial population and sensory quality of hard annatto-coloured cheese
LWT, Vol. 101, pp. 315-322
2016
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Effect of E-beam sanitation of surface mould cheese on texture and sensory attributes
LWT - Food Science and Technology, Vol. 70, pp. 1-8
2015
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Modeling and optimization of the E-beam treatment of chicken steaks and hamburgers, considering food safety, shelf-life, and sensory quality
Food and Bioproducts Processing, Vol. 96, pp. 133-144
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Use of E-beam radiation to eliminate Listeria monocytogenes from surface mould cheese
International microbiology: official journal of the Spanish Society for Microbiology, Vol. 18, Núm. 1, pp. 33-40
2014
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Dry-cured ham restructured with fibrin
Food Chemistry, Vol. 159, pp. 519-528
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Eliminación de Listeria monocytogenes en quesos blandos madurados por mohos mediante radiación beta
XIX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos
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Tecnología de los alimentos de origen animal. Vol. 1: Fundamentos de Química y Microbiología de los alimentos
Síntesis
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The suitability of plasma powder for cold-set binding of pork and restructured dry ham
Meat Science, Vol. 98, Núm. 4, pp. 709-717
2013
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A Comparison Between E-Beam Irradiation and High-Pressure Treatment for Cold-Smoked Salmon Sanitation: Shelf-Life, Colour, Texture and Sensory Characteristics
Food and Bioprocess Technology, Vol. 6, Núm. 11, pp. 3177-3185
2012
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Electron spin resonance (ESR) spectroscopy study of dry-cured ham treated with electron-beam
Food Chemistry, Vol. 133, Núm. 4, pp. 1530-1537
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Hazard of Salmonella in the intact shell egg and its possible removal from it
Salmonella: Classification, Genetics and Disease Outbreaks (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 77-110
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Pasteurización de la tortilla española mediante ionización electrónica
Avances en microbiología de los alimentos
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Sanitation of selected ready-to-eat intermediate-moisture foods of animal origin by E-beam irradiation
Foodborne Pathogens and Disease, Vol. 9, Núm. 7, pp. 594-599
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Shelf-life extension and sanitation of fresh pork loin by e-beam treatment
Journal of Food Protection, Vol. 75, Núm. 12, pp. 2179-2189
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Use of E-beam for shelf-life extension and sanitizing of marinated pork loin
International Journal of Microbiology
2011
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Aplicación de electrones acelerados para eliminar los patógenos de productos cárnicos listos para su consumo (RTE)
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 197, pp. 62-70