Publicaciones en las que colabora con MARÍA CONCEPCIÓN CABEZA BRIALES (39)

2015

  1. Modeling and optimization of the E-beam treatment of chicken steaks and hamburgers, considering food safety, shelf-life, and sensory quality

    Food and Bioproducts Processing, Vol. 96, pp. 133-144

  2. Use of E-beam radiation to eliminate Listeria monocytogenes from surface mould cheese

    International microbiology: official journal of the Spanish Society for Microbiology, Vol. 18, Núm. 1, pp. 33-40

2012

  1. Electron spin resonance (ESR) spectroscopy study of dry-cured ham treated with electron-beam

    Food Chemistry, Vol. 133, Núm. 4, pp. 1530-1537

  2. Hazard of Salmonella in the intact shell egg and its possible removal from it

    Salmonella: Classification, Genetics and Disease Outbreaks (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 77-110

  3. Pasteurización de la tortilla española mediante ionización electrónica

    Avances en microbiología de los alimentos

  4. Sanitation of selected ready-to-eat intermediate-moisture foods of animal origin by E-beam irradiation

    Foodborne Pathogens and Disease, Vol. 9, Núm. 7, pp. 594-599

  5. Shelf-life extension and sanitation of fresh pork loin by e-beam treatment

    Journal of Food Protection, Vol. 75, Núm. 12, pp. 2179-2189

  6. Use of E-beam for shelf-life extension and sanitizing of marinated pork loin

    International Journal of Microbiology

2011

  1. Comportamiento de distintos patógenos frente a las radiaciones beta en diferentes alimentos refrigerados (4º C)

    Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 331

  2. Comportamiento de “L. monocytogenes” y “S. aureus” en jamón cocido (RTE) irradiado (radiaciones β) en situaciones de abuso de temperatura

    Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 332

  3. Effect of E-beam treatment on the safety and shelf life of mayonnaise potato salad

    Foodborne Pathogens and Disease, Vol. 8, Núm. 2, pp. 221-229

  4. Effect of the thermoultrasonic treatment on the eggshell integrity and their impact on the microbial quality

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 12, Núm. 2, pp. 111-117

  5. Eliminación de “Listeria monocytogenes” en jamón curado mediante radiaciones beta

    Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 330

  6. Empleo de técnicas espectroscópicas avanzadas (Raman, IRM y REE) para estudiar el efecto de los tratamientos con electrones acelerados en productos derivados de miosistemas

    Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 185-191

  7. Estrategias para retener el color de la carne picada tratada con electrones acelerados y su efecto en la vida útil

    Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 336